1xxx Budapest,
Tel.: 1111111111111
e-mail kell ide (körben az a) budadental pont hu
 • Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Főoldal
Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Áraink
Megközelíthetőség, kapcsolat

 

 


Üdvözöljük a Budadental fogászat honlapján!

 

 

Fogászati szolgáltatásaink leírása:

 

Fényrekötő és nem fényrekötő tömőanyagok alkalmazásával a mai - bizonyítékon alapuló gyógyítás elvét követve - a minimál invazív eljárás lehetőségét figyelembe véve végezzük a kezelést és készítjük el az esztétikus töméseket. Vállaljuk az egy- és többgyökerű fogak gyökérkezelését és gyökértömését.

Rendelőnkben fogászati rtg. készülék is rendelkezésre áll.

A fogpótlások /kivehető, teljes és részleges, kombinált, valamint fix hidak/ elkészítésére is a fentiek vonatkoznak, kerámia leplezés és kérésre cirkónium pótlás valamint fémkerámia hidak (fémallergia esetén a megfelelő ötvözet kiválasztásával) elkészítését is biztosítjuk. Igény esetén cirkónium pótlás is alkalmazható. Németi Lajos fogtechnikus mester és fia hosszú évek óta partnereink a munkánkban.

A pótlás elkészítéséig - szükség szerint - provizórikus /ideiglenes/ korona, híd készítését azonnal biztosítjuk, tekintettel a lecsiszolt csonk védelmére és esztétikai szempontokra is.

Fogkő eltávolítás, ínykezelés és ínypakolás követheti, és amennyiben szükséges előzheti meg szükség szerint a konzerváló fogászati beavatkozást.

Implantológia, azaz a fogbeültetés esetén panoráma /OP/ felvétel elkészítését követően teljes körű felvilágosítást, véleményt és előkészítést végzünk, a páciens érintett területét implantálásra alkalmassá téve.

Panoráma röntgenfelvétel elemzése alapján diagnosztizált gócos fogak szanálását antibiotikum védelemben és kellő felvilágosítást követően biztonságosan megoldjuk.

 

Prevenciós tevékenység:

 

A fogápolással, a fog- és fogínybetegségek kialakulásának megelőzésével kapcsolatban a páciens állapotának és panaszainak megfelelő teljes körű tájékoztatás és tanácsadás áll rendelkezésükre.

Az első páciensi megjelenés alkalmával mindenkinél elvégezzük az onkológiai szűrést, kérésre erről szakvizsgálati leletet is adunk.

Amennyiben szükséges további vizsgálat, beavatkozás, akkor erről gondoskodunk, végigkísérjük Pacienseinket /laborvizsgálat, szövettan, speciális röntgen,3D , CT, stb/.

 

Speciális helyzetű páciensek kezelése:

 

Gyermekek kezelését, ellátását is vállaljuk, a felnőttek korszerű konzerváló fogászati ellátásával együtt. Fogszabályozást nem végzünk, de ha megállapítjuk, hogy a szabályozás szükséges, akkor megfelelő ellátást adó kollegához tudjuk utalni a gyermekeket.

Rendelőnkben - a horizontális megközelítésre tekintettel - mozgáskorlátozott betegek, paciensek fogadása és ellátása is megoldott.

Megfelelő egyeztetést és szakmai előkészítést követően szellemileg fogyatékos betegek betegek (például: Down-kóros) fogászati ellátását is elvégzzük.

Körzetorvos - háziorvos kollegával való együttműködés keretében, szakmai javaslat esetén, amennyiben indokolt - készséggel segítünk ágyhoz, lakáshoz kötött beteg ellátásában, saját otthonában.